Oktober 2021

NIEUWE MEDEWERKERS Q3

NIEUWE MEDEWERKERS Q3

Op 5 oktober organiseerden we voor de derde keer een event om de nieuwe collega’s een warm welkom te heten binnen de GEO SOLUTIONS-familie. Het leek er even op dat onze voorziene activiteit letterlijk in het water zou vallen maar gewapend met paraplu, regenbroek, regenjas en thermisch ondergoed/schapenvelletje was er niets dat ons zou tegenhouden om de Gentse binnenwateren onveilig te maken. 

We spraken af aan de Verloren Kost voor een snelle hap en begeefden ons erna richting Minerva Boten voor het echte startschot van de activiteit. Speciaal voor ons werd er die dag geopend, want: ‘alleen fanatiekelingen zoals jullie willen in dit weer het water op’. De afwezigen hadden ongelijk want onze gebeden aan de weergoden werden gehoord. We zetten voet in onze sloep en als bij wonder, priemden de eerste zonnestralen van die dag door het donkere wolkendek.

Met Joeri als kapitein dobberden we op de Leie richting Ringvaart en verder richting Drongen. We meerden even aan om de hongerigen te spijzen en de dorstigen te laven. Het aanmeren liep niet van een Leie (:-P ) dakje toen Marlies bijna met vlot en al verging bij het aanmeren van de boot. Een tweede poging 100 meter verderop was wel succesvol maar Minerva boat company was via hun track & trace systeem niet 100% akkoord met onze beslissing om aan te meren aan een privaat ponton. Met Marlies als nieuwe kapitein, hebben onze nieuwe collega’s meteen hun eerste doodsangsten doorstaan waarna Robin vol zelfvertrouwen het roer in eigen handen nam. In rechte lijn richting Gentse binnenstad dus om nog snel de highlights van deze Middeleeuwse parel mee te pikken.

Een verrassend fijne boottocht met een nieuwe groep fijne collega’s! Welkom bij Geo Solutions!

Privacy Policy |Cookies