Oktober 2021

GEO Solutions SPREEKT OP GEOSPATIAL WORLD FORUM

GEO Solutions SPREEKT OP GEOSPATIAL WORLD FORUM

Onze Creative Technologist Stijn Michiels zal spreken op GWF21 over “building a bridge between GIS, BIM and IoT” op het Geospatial World Forum (GWF). Het GWF21 vindt plaats van 20 -22 oktober in Amsterdam.

Stijn heeft een technische achtergrond in multimedia, communicatie en informatietechnologie en een grote interesse in locatiegebonden data. Digitale innovatie maakt hem erg enthousiast. Praat met hem over Spatial Anchors, Mixed Reality, de AR cloud of Digital Twins. Stijn zal je graag inspireren door enkele inzichten of learnings te delen van de meest uitdagende projecten en producten waar hij aan heeft gewerkt. Bij GEO Solutions helpt hij te bewijzen dat we allemaal betere beslissingen kunnen nemen met behulp van locatie.

Digital Twins: “een brug slaan tussen GIS, BIM en IoT

#GWF21 #geospatialinfrastructure #digitaltwin #speaker #trotsoponzecollega #mixedreality #BIM #GIS #IoT #geospatialworldforum

Privacy Policy |Cookies