Maart 2023

Partnership - Google Earth Engine - Localyse

Partnership - Google Earth Engine - Localyse
Remote Sensing: van beelden tot waardevolle informatie!
In een veranderende wereld met een booming evolutie van technologie is er een enorme hoeveelheid aan informatie en beelden beschikbaar. Een wijd scala gaande van luchtfoto’s en satellietbeelden tot drones creëert een mogelijkheid om creatief om te gaan met locatie. Wij kunnen deze data omzetten tot informatie voor het optimaliseren en verhogen van effectiviteit van uw beleid in verschillende domeinen.

Klassieke Remote Sensing
Door middel van het gebruik van satelliet beelden of luchtbeelden en hierop aangepaste algoritmes kunt u vanuit een vogelvlucht informatie vergaren over uw volledig beleidsgebied. Gezien de grote schaal van klassieke remote sensing beelden, kan u over verschillende domeinen  snel en kosteneffectief analyses en resultaten bekomen over wijdverspreide gebieden.

Google Earth Engine partnership met Localyse
Met trots kondigen wij onze partnership met Localyse aan betreffende de Google Earth Engine!
Gaande van automatisatie en implementatie van ruimtelijke algoritmes tot een front-end portaal is Google Earth Engine GEE de all-in oplossing voor uw data-driven beleidsbeslissingen. Met een grote bibliotheek aan satelliet data en snelle cloud-based processing power heeft Google Earth Engine een voorsprong in automatisatie van ruimtelijke analyses en het up-to-date houden van uw informatie in een naar uw wensen ontworpen earth engine app. Wij bij Geo Solutions en Localyse kunnen jullie deze nieuwste technologieën aanbieden als partner van Google Earth Engine!  
Meer info?
Localyse Becomes An Authorized Reseller Of Google Earth Engine • Localyse
Google Earth Engine

De use cases situeren zich over diverse domeinen: milieu, landbouw, landgebruik, gezondheid, klimaatadaptatie, nutsvoorzieningen, infrastructuur, constructie,…

Wilt u meer weten? Contacteer sales@geosolutions.be
Privacy Policy |Cookies