wat maakt
data BIG?
Locatie!

Kaarten leven! Het begrip geodata is sterk geëvolueerd de voorbije jaren.

IoT, BIM, Track&Trace, puntenwolken (lidar) etc zijn allemaal vormen van geodata.

Management

Betrouwbare beslissingen vergen accurate data. Accurate data vereist goed beheer. Het beheer van geodata kent heel wat uitdagingen. Bijhouding, standaarden, instroom van real time data, schaal verschillen tussen datasets, verschillende formaten… Het zijn allemaal aspecten van het beheer waar onze experten je graag mee helpen.

Analyse & inzichten

Met locatie creëer je inzichten die je niet voor mogelijk had gehouden. De geo-relatie tussen je activiteiten en assets kan je heel veel informatie en inzichten leveren. Onze experten helpen je graag op weg.

Onze oplossingen

Data
Beschik je nog niet over de nodige basis data? Wij voorzien je graag het nodige zodat je je activiteiten in kaart kan brengen?

Services
Heb je behoefte aan basisdiensten voor geocoding of routing? Of zoek je een oplossing om je adressen uniform te beheren? Heb je nood aan de laatste kadaster data? Vraag ons team voor meer info.

Technologie

De hoeveelheid aan data neemt voortdurend toe.
Ook bij jou. Daardoor wordt de inzet van technologie belangrijker om on top te blijven van alle uitdagingen. Onze experten helpen je graag verder om je met de juiste tools op weg te helpen.

Nieuwe uitdagingen voor je organisatie

Een project met geo data omvat uitdagingen. Van de volledige strategie bepalen tot het up-to-date houden van je gegevens.

In onze projecten werken we rond visualiseren en delen van data. Door de juiste data te visualiseren, te combineren met andere data en te delen zal het samenwerken efficiënter verlopen.

We stimuleren het samenwerken rond data om zo efficiëntie te creëren, intelligentie te ontluiken en betere beslissingen te maken.

Heb jij een data geodata strategie? Interesse? Onze experten geven je graag meer uitleg.

Bestaande databronnen

Hoe meer we data kunnen combineren of samenstellen, hoe meer waarde we eruit halen. We werken met enkele vaste datasets aangevuld met verschillende andere bronnen om de data van onze klanten te verrijken.

TomTom,

Telco, Opendata,

Statische data

Google data,

Anymap, …

Cases in the spotlight


Privacy Policy |Cookies