Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Domeinen

Wij zijn actief in verschillende sectoren. Onze projecten dienen steeds een maatschappelijk belang met thema’s over telecom, water, natuur, nutsvoorzieningen, mobiliteit, industrie, woning en gebouwenbeheer, constructie, retail, ….

Sectoren

Overheden

Hoe zetten we de ruimte efficiënt in? De toenemende urbanisatie, de uitdagingen van het klimaatzijn niet weg te denken uit het dagelijks beleid. Mobiliteit en veiligheid stellen uitdagingen voor een duurzame samenleving. En dit zijn maar enkele van de grote uitdagingen van onze overheden. 

Onze experten helpen de overheden in ons land met locatie inzichten.

Nutsbedrijven

Nutsvoorzieningen worden in onze huiskamer gebracht via een netwerk van pijpleidingen, kabels en andere infrastructuur componenten. Om de juiste dienst op de juiste locatie te brengen is een uitdaging waar we onze klanten mee ondersteunen.

We analyseren het bereik van het bestaande netwerk en bekijken samen waar er mogelijkheden zijn om uit te breiden.

Privé, industrie en constructie

Het beheer van industriële sites of grote werven wordt gestuurd op basis van locatie technologie. Toepassingen voor veiligheid, ondersteuning van inventarissen of specifieke routering. Tal van mogelijkheden kunnen dagelijks efficiëntie en veiligheid brengen.

Onze experten helpen locatie in de strategie van je bedrijf te verweven.

Ontdek de domeinen waar wij jou in kunnen helpen

Samen jouw project bespreken?

Benieuwd wat de kracht van locatiedata voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in, wij helpen je graag verder.