Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Kabel- en leiding beheer

Kabel- en leidingnetwerken zijn soms erg complex, zeker het beheer en onderhoud ervan. Geo Solutions kan – dankzij GIS-technologie – jouw organisatie helpen om alles duidelijk in kaart te brengen en de hele infrastructuur te optimaliseren.

Wat Geo Solutions voor jou kan betekenen

Wij helpen je bij de opzet van een hele architectuur om geografische informatie te integreren met informatie over kabels en leidingen, wat resulteert in een beter beheer van infrastructuur.

Kabel- en leidingnetwerken

Met behulp van GIS kun je gedetailleerde kaarten en gegevens van kabel- en leidingnetwerken maken. Zowel informatie over de locatie van kabels, leidingen en bijbehorende infrastructuur, als verbindingspunten, distributiepunten en schakelkasten. Deze gegevens kunnen dan worden gebruikt om de efficiΓ«ntie te verbeteren bij het plannen, installeren, onderhouden en repareren van netwerken.

Gegevens visualiseren en analyseren

Daarnaast biedt GIS de mogelijkheid om verschillende lagen van gegevens te visualiseren en te analyseren. Dit stelt netwerkbeheerders in staat om beter inzicht te krijgen in de interacties tussen alle assets, zoals wegen, gebouwen en natuurlijke hulpbronnen. Hierdoor kunnen ze slimme beslissingen nemen met betrekking tot netwerkuitbreiding, optimalisatie van routes en het voorkomen van conflicten met andere infrastructuur. waterkwaliteitsparameters analyseren en de plaatsing van waterzuiveringsinstallaties optimaliseren.

Samen jouw project bespreken?

Benieuwd wat de kracht van locatiedata voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in, wij helpen je graag verder.