Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Over ons

We zijn een GEO-ICT team, allen gepassioneerd door geodata en software technologie!

De grootste gemene deler van onze uitdagingen is locatie. Elk fenomeen kent zijn eigen context of omgeving. Geografische kennis en inzichten zijn daarom onmisbaar:

  • om als organisatie in te spelen op deze evoluerende wereld.
  • om bij te dragen tot een betere samenleving.
  • en voor meer wendbaarheid én toekomstbestendigheid.
  • om efficiënter te worden en te kunnen groeien.

We werken met plezier aan thema’s zoals telecom, water, natuur, nutsvoorzieningen, mobiliteit, industrie, woningen- en gebouwenbeheer, constructie, retail, …

Vanuit die visie startte Rombout Verwimp in 2007 GEO Solutions, als deel van een groter ecosysteem van locatiegedreven bedrijven.

Onze missie? Mensen aan de slag laten gaan met locatie, met GIS & IT toepassingen waarin geo benut wordt om jouw organisatie en omgeving echt slimmer en krachtiger te maken. Wij zorgen ervoor dat de kracht van locatie elke organisatie versterkt.

Klaar om je bedrijf én onze planeet naar een hoger niveau te tillen? 

Onze waarden

Een future-proof organisatie en samenleving creëren? Natuurlijk voegen we graag de daad én data bij het woord. GEO Solutions is een waardengedreven organisatie. We zetten in onze werking altijd een aantal waarden voorop. 

Betrouwbaar

We maken samen met onze klanten tijd om tot een oplossing te komen. We streven daarbij steeds naar kwaliteit maar ook realistische verwachtingen. Ons team is gedreven door kennis en nieuwe ervaringen. Daardoor kunnen we onze beslissingen beter onderbouwen. Van duidelijke afspraken worden we gelukkig.

Open

Empathie staat centraal in alles wat we doen. Dat vertaalt zich naar respect voor zowel onze medewerkers als klanten. We doen niet aan achterkamers, omslachtige communicatie en tonen begrip voor ieders wensen, tijd en achtergrond. 

Alleen ga je snel, samen raak je verder. In het GEO Solutions ecosysteem staan we open voor kennis, ideeën en innovatie. Zodat we telkens opnieuw de beste resultaten bereiken. Zodat samenwerken werkt.

Dynamisch

We luisteren naar de vraag en spelen hier flexibel op in. We (h)erkennen wanneer verandering nodig is en nemen daarvoor ook initiatief.

We dragen actief bij tot het resultaat. Een taak voor ontwikkeling of een gans project, we vinden het leuk om ons steentje bij te dragen en klanten te helpen.

We vinden het ook plezant. “Soms druk en soms de druk eraf!”

Jouw project bespreken?
Neem contact op!