Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

GeoICT-architectuur

Geo Solutions geeft je de IT-architectuur die past bij jouw behoeften. Zie het als een bouwplan waarmee je het overzicht houdt over het IT-landschap en de geo-informatie die jouw organisatie doet draaien. Bovendien hangen we niet vast aan de ene of andere software of technologie. Al kennen we de markt wel als onze broekzak. Neutraal advies is het beste advies.

Geen bouwplan is ooit hetzelfde

Want een architectuur dient altijd een specifiek doel. Geo Solutions tekent die architectuur steeds opnieuw uit voor jouw doel. Bijvoorbeeld het vergelijken van oplossingen of scenario’s, het creëren van inzicht in (nieuwe) integraties in het IT-landschap, het communiceren van een optimalisatie, …

Hoe zit het met de geo-architectuur binnen jouw bedrijf?

We gidsen jou

Een gids toont de weg, maar gaat niet alleen. Samen bepalen en implementeren we de strategie om het maximum te halen uit jouw geospatiale data. Gidsen is wat ons drijft.

We bouwen bruggen

Tussen business en IT. Tussen management en eindgebruikers. Tussen GIS en andere bedrijfssystemen. De tijd van GIS als een eilandje is voorbij. Integratie zit in ons DNA.

We zijn onafhankelijk

We zijn géén producent van eigen software of technologie. En dus volledig vrij om jou te adviseren wat je écht nodig hebt.

Samenwerken met onze geo-architecten?

Wat maakt onze geo-architecten nu anders? Kennis? Kunde om kennis te integreren in jouw processen en systemen? Of is het de drive om voor kwaliteit te gaan? Tja, in alle drie zijn we uitmuntend goed. Het meest bijzondere is onze neutraliteit. Onze experten zijn onafhankelijk van leveranciers van software of technologie. We hebben geen voordeel om de ene of de andere oplossing in je bouwplan te steken. Jij krijgt dus het advies dat je écht nodig hebt.

Samen jouw project bespreken?

Benieuwd wat de kracht van locatiedata voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in, wij helpen je graag verder.