Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Onze oplossingen

Wij bouwen of bieden oplossingen aan om de kracht van locatie te benutten door:

  • het delen van informatie over een locatie
  • uw team te laten samenwerken omtrent een locatie
  • beslissingen te nemen over een locatie

Onze oplossingen integreren naadloos IT en GIS technologieën en zijn altijd afgestemd op de noden van de gebruiker.

Digital Twin

Kaarten zijn al altijd een beeld op de werkelijkheid. Met het concept van digital twins gaan we nu nog een stapje verder. We analyseren de wereld tot in het kleinste detail en continue stromen van informatie worden nu een vast onderdeel van onze location intelligence systemen.

Een digitale kopie van de realiteit gedurende alle fases van het proces: van design, over voorbereiding en uitvoering tot operationele en onderhoudsinformatie. In onze Digital Twins zorgen we voor connecties van data en informatie zodat de virtuele en fysieke wereld verbinden worden.

Het is onze expertise hoe we al die soorten data kunnen integreren, visualiseren, laten real time samenwerken voor verschillende stakeholders en om uit die locatie data nog beter inzichten te verwerven. Hierdoor zullen meer gerichte en betere beleidsbeslissingen kunnen worden genomen die de ROI voor u ten goede komt.

Onze Digital Twin oplossingen

Geoportalen en dashboards

Geo-toepassingen op maat

3D & Building Information Modelling

GIS-integratie ERP/DMS

Geoportalen en dashboards

Snel en intuïtief informatie vinden? Het kan via onze portalen die op maat zijn uitgewerkt van uw behoeften. Verschillende soorten data in kaart voorgesteld levert dagelijks aan tal van klanten een oplossing om informatie binnen een team, tussen teams, maar ook met hun externe stakeholders te delen. Zo werkt iedereen altijd met dezelfde informatie!

Geo-toepassingen op maat

Hulp nodig bij uw digitaliseringsproces? Weg met je papieren plannen en geen twijfel meer mogelijk over de laatste versies? Geo solutions adviseert, bouwt en ondersteunt uw toepassing op maat. Dankzij onze brede expertise van technologie, de kennis van onze sectoren, de kennis van (open) data en de brede waaier van ervaring van onze medewerkers garanderen we telkens een oplossing voor uw situatie.

3D/BIM

GEO Solutions heeft expertise in de verschillende soorten 3D data: Remote Sensing, aerial LIDAR data, statisch ingewonnen puntenwolken, etc, …

Wat wilt u uit deze 3D data halen? 3D data visualiseren, modelleren, vergelijken, integreren, implementeren, … en zo efficiënter samen te werken.

Een real-time Cloudplatform waarin samenwerking mogelijk is met de juiste data op de juiste moment door de juiste personen, daar geloven we in. Op deze manier kunnen uw interne werkprocessen geoptimaliseerd worden.

Daarnaast wordt BIM steeds meer en meer de norm. Building Information Modelling / Management is niet meer weg te denken in de digitalisering van de constructiewereld. Onder impuls van de overheid wordt het belang van standaarden in data uitwisseling belangrijker, ook in de sector Grond-, Weg-, Waterbouw. GEO Solutions biedt ondersteuning bij de opgelegde BIM OTL (Object Type Bibliotheek) standaarden voor uw infrastructuurwerken.

GIS-integratie ERP/DMS

De werking van onze klanten wordt vaak ondersteund vanuit allerlei IT-oplossingen. Al die oplossingen hebben impact op en maken gebruik van de assets van de klanten. Om ook deze informatie in een geografische context te kunnen visualiseren of analyseren is een link met het geo systeem noodzakelijk. Wij helpen je de volledige flow te implementeren en zorgen met het team van de klant voor naadloze integraties tussen GIS en andere oplossingen.

Strategisch advies

Strategisch advies nodig over hoe al uw of andere data te connecteren, integreren, visualiseren en interpreteren? Hoe de brug bouwen tussen die verschillende geodata-eilandjes?

We integreren jouw GIS en geo-data in jouw bedrijfsprocessen. Voor je collega’s en klanten is GIS dan geen ‘technologie’. Het is een oplossing. Wij geven je daarvoor de roadmap. All the way. Of alleen het stukje weg waar je onze hulp bij wil.

De analyse van onze experts werkt verruimend. Via gerichte interviews en monitoring evalueren we software, processen, gebruikers en de mate van integratie.

Samen jouw project bespreken?

Benieuwd wat de kracht van locatiedata voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan gerust een vrijblijvend gesprek in, wij helpen je graag verder.