Wij zijn actief in verschillende sectoren

Onze projecten dienen steeds een maatschappelijk belang met thema’s
over telecom, water, natuur, nutsvoorzieningen, mobiliteit, industrie,
woning en gebouwenbeheer, constructie, retail, ….

Overheden

Onze omgeving is belangrijk. 

Hoe zetten we de ruimte efficiënt in? De toenemende urbanisatie, de uitdagingen van het klimaat zijn niet weg te denken uit het dagelijks beleid. Mobiliteit en veiligheid stellen uitdagingen voor een duurzame samenleving. En dit zijn maar enkele van de grote uitdagingen van onze overheden. 

Een kaart, een digital twin of locatie in het algemeen heeft een enorme kracht om de overheid te helpen om hun doelstellingen waar te maken.

Onze experten helpen de overheden in ons land met locatie inzichten. We leveren technologie om locatie data te beheren en te analyseren aan de hand van GIS en specifieke Digital Twins. We helpen zo locatie beslissingen te nemen binnen specifieke beleidsdomeinen.

Nuts bedrijven

Nutsvoorzieningen worden in onze huiskamer gebracht via een netwerk van pijpleidingen, kabels en andere infrastructuur componenten. Om de juiste dienst op de juiste locatie te brengen is een uitdaging waar we onze klanten mee ondersteunen.

We helpen hen hun netwerk te inventariseren en leveren locatie technologie en diensten om het te kunnen onderhouden. We zorgen met ons locatie expertise voor de ondersteuning van een duurzaam beheer van het netwerk.

We analyseren het bereik van het bestaande netwerk en bekijken samen waar er mogelijkheden zijn om uit te breiden.

Privé, industrie en constructie

Het beheer van industriële sites of grote werven wordt gestuurd op basis van locatie technologie. Toepassingen voor veiligheid, ondersteuning van inventarissen of specifieke routering. Tal van mogelijkheden kunnen dagelijks efficiëntie en veiligheid brengen.

De inplanting van een nieuwe verkoop locatie wordt gekozen op basis van mobiliteitsinzichten en de socio-economische situatie in de regio. Je gebruikt je telefoon als een belangrijk instrument om je omgeving te bevragen. Droom jij ook van de juiste locatie?

Onze experten helpen locatie in de strategie van je bedrijf te verweven.  Ze zorgen voor nieuwe inzichten en maken deze bruikbaar binnen je bedrijf. 

Cases in the spotlight


Privacy Policy |Cookies