Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

De schijnwerper op Hexagon M.App Enterprise

Het management van o.a smart cities, nutsbedrijven en openbaar vervoer draait vaak om het samenvoegen van héél wat verschillende databronnen en daarop snel kunnen ingrijpen, bijvoorbeeld in noodsituaties. Hexagon’s M.App Enterprise is een uitstekende tool die we vaak gebruiken om grote hoeveelheden gegevens samen te brengen en te organiseren in overzichtelijke visualisaties.

Codevrij

Groot voordeel: Via de interface van M.App Enterprise kan je snel en eenvoudig – zonder te coderen – kaarten en dashboards ontwerpen die automatisch updaten als je bijvoorbeeld gegevens toevoegt aan de dataset of als je data selecteert via een van de vele filteropties.

Naast browser en desktop toepassingen, kan je ook mobiele apps configureren waardoor het bijvoorbeeld mogelijk wordt om met een smartphone punten op te meten, foto’s te nemen, … die vervolgens in real-time geraadpleegd kunnen worden door beheerders en beslissingsmakers. Dit alles verloopt zonder ook maar een regeltje computercode te schrijven, maar desgewenst is die mogelijkheid er wel om zo extra functionaliteiten toe te voegen en kan je alles volledig op jouw wensen instellen.

3D-visualities in een 3D wereld

Naast traditionele 2D-data, zet Hexagon ook sterk in op de ondersteuning en integratie van driedimensionale gegevens. Zo kan je bijvoorbeeld puntenwolken of 3D-meshes inladen die je nadien niet enkel kan visualiseren, maar ook een dwarsdoorsnede of opmetingen zijn perfect mogelijk.

Zo gaan we stilaan naar een 5D digitale realiteit: een visualisatie zo levensecht dat je instinctief en instant de juiste acties kan ondernemen.

Jouw beurt

Benieuwd wat M.App Enterprise of een andere oplossing voor jouw onderneming kan betekenen? Twijfel niet om ons te contacteren.

Benieuwd hoe je jouw locatiedata slim kan inzetten?

Jouw project bespreken?
Neem contact op!