Testing as-a-service

Zet zorgeloos complexe data-integratieprocessen op met de FME-tool (Feature Manipulation Engine) dankzij de ondersteuning van onze FME consultants en experten. Jouw ruwe data wordt gebruiksvriendelijker dan ooit.

Wat is FME software?

FME, Feature Manipulation Engine, is krachtige software voor gegevensintegratie en transformatie, ontwikkeld door Safe Software. Het is een veelzijdige tool waarmee je op een efficiënte wijze verschillende soorten gegevens, waaronder ruimtelijke gegevens, kan manipuleren, transformeren en integreren met behulp van een visuele interface en een uitgebreide bibliotheek met transformers. We zien toepassingen in sectoren zoals stadsplanning, milieubeheer, nutsbedrijven, transport en telecommunicatie.

Voordelen van FME

De FME-tool biedt heel wat voordelen bij het beheren en verwerken van gegevens. Een van de belangrijkste pluspunten is de mogelijkheid om ruwe data van verschillende leveranciers te ontvangen en te verwerken. Bijvoorbeeld, Xml.jpg vertegenwoordigt een vorm waarin ruwe data van een leverancier kan worden ontvangen. Met behulp van de FME-tool kan deze ruwe data worden omgezet naar een gebruiksvriendelijke output, zoals Geopunt.jpg.

FME.jpg fungeert als de onmisbare schakel tussen ruwe gegevens en de gewenste output.

Conversie en transformatie van gegevens worden mogelijk op een manier die aangepast is aan specifieke vereisten. Het stelt gebruikers in staat om gegevens te integreren, te transformeren en te verrijken, ongeacht het formaat, de structuur of de bron ervan.

Een voorbeeld van een toepassing waarbij de FME-tool nuttig is, is Geopunt.jpg. Dit is een applicatie waarin de gebruiksvriendelijke output van de FME-tool kan worden geraadpleegd, gedownload en verder gebruikt. Geopunt.jpg biedt een intuïtieve gebruikersinterface waarmee gegevens eenvoudig kunnen worden verkend, geanalyseerd en gevisualiseerd. Het stelt gebruikers in staat om betekenisvolle inzichten te verkrijgen uit de gegevens die zijn verwerkt met behulp van de FME-tool.

Kortom, het gebruik van de FME-tool is heel nuttig omdat het de mogelijkheid biedt om ruwe data van leveranciers te ontvangen en te converteren naar gebruiksvriendelijke output. Door middel van FME.jpg kunnen gegevens efficiënt worden geïntegreerd, getransformeerd en verrijkt, wat leidt tot betere analyse en besluitvorming. Applicaties zoals Geopunt.jpg maken het vervolgens mogelijk om de verwerkte gegevens op een intuïtieve en nuttige manier te benutten.

Onze FME-experten

Het team van FME-experten en consultants heeft uitgebreide kennis over de FME-oplossingen en toepassingen. Zij kunnen je als geen ander ondersteunen met een flexibele en schaalbare oplossing voor het verwerken van grote en complexe gegevensintegraties. Zowel set-ups, integratie en onderhoud van FME-software behoren tot onze diensten.
Wij zijn geen FME software verdeler, maar een expertenteam om FME-gebruikers te helpen met integreren, implementeren en migreren van geografische data.

Samenwerken? Geo Solutions als jouw FME-partner

Expertise leveren – Data, onderhoud en technische support – Training
Ben je een geavanceerde FME-gebruiker en heb je hulp nodig? Loop je vast in vele mogelijkheden van de FME-software? We zijn er om je bij te staan met expertenadvies en technische ondersteuning.
Wens je FME te integreren en implementeren in je bestaande systemen? Ook hiervoor leveren we onze expertise.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent id pulvinar quam. Donec quis lectus sit amet nunc maximus viverra. Nunc et magna id eros interdum interdum. Maecenas non posuere eros, ut ultricies libero. Maecenas venenatis orci sed urna ullamcorper molestie. Vestibulum tincidunt lacus at tortor dictum, in elementum nibh laoreet.

-Gravida Lorem, Cras venenatis

Relevante cases

Sneller samenwerken dankzij nieuwe Police Maps bij de Federale Politie

Lees meer

Aquafin beheert zijn assets zo helder als water

Lees meer

Geo platform “Mind Your Territory” voor provincie Luik

Lees meer
Privacy Policy |Cookies