ESRI

De kracht van data ontdekken? Samen halen we alles uit jouw ArcGIS software en creëren we de inzichten die je nodig hebt voor jouw organisatie. Onze ESRI-consultants en experten van het APEX GIS team helpen ArcGIS-gebruikers met het integreren, implementeren en migreren van geografische data.

Wat is ArcGIS?

ArcGIS, een krachtige software ontwikkeld door het bedrijf Esri, is de marktleider op het gebied van GIS-technologie en -oplossingen. De talrijke ArcGIS tools en functionaliteiten maken het mogelijk om ruimtelijke gegevens te begrijpen en te visualiseren. Met geo-informatie via het ArcGIS-platform kan je jouw organisatie slimmer maken. Zo neem je betere beslissingen op basis van nauwkeurige en gedetailleerde ruimtelijke informatie. Sectoren zoals bijvoorbeeld overheid, stedenbouw, milieubeheer, transport, landbouw en noodhulp, maar ook nog andere domeinen, kunnen deze software inzetten.

ESRI - ArcGis
Bron: esri.com

Zilveren partner van ESRI

Geo Solutions is zilveren partner van ESRI.

Geo Solutions is geen ArcGIS software verdeler, maar een expertenteam om ArcGIS-gebruikers te helpen met integreren, implementeren en migreren van geodata. Geen uitdaging is te groot. Ons APEX GIS team is dan ook in volle groei. De ArcGIS Certified consultants en experten zijn allen gepassioneerd door ArcGIS-oplossingen en zijn ervan overtuigd dat ArcGIS dé GIS mapping software is voor jouw toepassingen.

“De GIS-kaartsoftware van Esri is de krachtigste kaart- en ruimtelijke analysetechnologie die er is. Ontdek hoe bedrijven locatie-informatie gebruiken om een ​​concurrentievoordeel te behalen.”

Geo Solutions levert expertise, zorgt voor data, onderhoud, technische support en training.

Ben je een geavanceerde ArcGIS-gebruiker en heb je hulp nodig? Geraak je niet wegwijs uit het zeer brede ESRI-portfolio? We zijn er om je bij te staan met expertenadvies en technische ondersteuning.
Wens je ArcGIS te integreren en implementeren in je bestaande systemen? Ook hiervoor leveren we onze expertise.

Onze ApexGIS-diensten

  1. Consultancy bij jouw ArcGIS-implementatie van A tot Z
  1. Onderhoud en technische support (1st, 2nd, 3th line) met SLA’s en een eigen service desk. 
  1. Training op maat van de trainer en eindgebruikers
  2. Data: Migratie van je oude GIS-systeem naar een nieuwe ArcGIS geodatabank, harmoniseren van je gegevens over landsgrenzen en geografische referentiestelsels heen. 
  3. Systeemintegratie van ArcGis met al jouw andere softwarepakketten.  
ArcGis platform

Samenwerken?
Kies Geo Solutions als
jouw ESRI-expert

Dankzij de continue trainingen bij onze ESRI-partners zorgen we dat we steeds up to date zijn van de laatste versie en mogelijkheden. 

Het APEX GIS team behoort tot Geo Solutions, een grote speler in de Geo-ICT wereld met IT-expertise, ook in Open Source of Hexagon technologie.  

Relevante cases

Sneller samenwerken dankzij nieuwe Police Maps bij de Federale Politie

Lees meer

Aquafin beheert zijn assets zo helder als water

Lees meer

Geo platform “Mind Your Territory” voor provincie Luik

Lees meer
Privacy Policy |Cookies