Jouw partner om locatiedata slim in te zetten

Webinar: Automatische wegschadedetectie en de kracht van GIS!

Maak jouw organisatie nóg slimmer en ontdek de gecombineerde kracht van AI en GIS voor een beter onderhoud van wegenis.

Geo Solutions levert immers inzichten die steden en gemeenten toelaat slimme en doordachte beslissingen te nemen op basis van locatiegebaseerde data zodoende aan de opgelegde beleidsdoelstellingen te kunnen voldoen.

Om jouw stad/gemeente dus nóg slimmer te maken en pro-actief wegschade te detecteren en deze informatie kracht te laten inwinnen in een GIS, organiseren we in samenwerking met Locus onderstaande webinar:

“Automatische wegschadedetectie en de kracht van GIS: Maak jouw instantie nóg slimmer en ontdek de gecombineerde kracht van AI en GIS”.

Om de toestand van het wegdek te monitoren, wordt idealiter op regelmatige basis een registratie van de bestaande toestand uitgevoerd om eventuele aanwezige schade te detecteren en de omvang ervan vast te stellen. Het uitvoeren van een visuele interpretatie is evenwel een subjectief en arbeidsintensief proces.

Een efficiëntere oplossing bestaat eruit om beeldherkenning, een vorm van artificiële intelligentie, toe te passen op mobile mapping data die toelaat de schade te herkennenen type schade toe te kennen.

Wil je meer weten? Bekijk de opname van de webinar hieronder:

Webinar_ Automatische wegschadedetectie en de kracht van GIS-20221201_100312-Meeting Recording on Vimeo

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Liselotte Erauw: Mail: liselotte.erauw@geosolutions.be of GSM: +32 479 27 04 30

Benieuwd hoe je jouw locatiedata slim kan inzetten?

Jouw project bespreken?
Neem contact op!